Hustillverkare som bygger med kvalitet

Vi hjälper dig från grund till färdigt hus!

När du anlitar oss för att bygga hus så är det du som bestämmer. Som kund hos oss så väljer du exakt hur du vill ha det och vi ger sedan en offert utifrån det.

Vi skapar en separat ritning för just din villa, skräddarsytt för att passa dig. Inget av de hus vi gjort är det andra likt.

Det är viktigt att du är delaktig i processen och vi ger därför kontinuerlig återkoppling under bygget. Skulle du vilja ändra något under byggets gång så är det inga problem – vi löser det!

Totalentreprenad

Vi tar oss gärna an totalentreprenader då det underlättar både för dig och för oss. För din del så innebär det att du bara behöver ha kontakt med oss på Creativ Bygg, vi sköter sedan alla kontakter med eventuella underleverantörer.

Du kanske vill bygga garaget eller ovanvåningen själv? Inga problem, vi ger självklart dig som kund möjlighet att komma in i ett senare skede av bygget om du skulle vilja det. I dessa fall så förbereder vi så att du ska kunna göra det arbetet själv på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. 

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att bygga ditt drömhus!

Stor villa uteplats - Creativ Bygg
Nyproduktion villa Tavleliden - Creativ Bygg
Nyproduktion villa Vattumansgatan - Creativ Bygg
Nyproduktion villa - Creativ Bygg

Bildgalleri/